Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Eind januari is het allernieuwste ontwerp van Porsche Design Eyewear, The Glued Visor (P’8664), gepresenteerd op de beurs in München. Studio F.A. Porsche en Rodenstock hebben vier jaar gewerkt aan deze exclusieve Iconic én is nu al bekroond met de German Design Award 2019.

Revolutionaire productie door hightech precision robot
Ook nu weet Porsche Design weer gebruik te maken van revolutionaire productie technieken gebaseerd op de productie van een Porsche. Ditmaal door een hightech precision robot. Het montuur is geïnspireerd op het plaatsen van een vooruit in een auto. De naam “Glued Visor” zegt het al. Er wordt een speciale kleefstof heel precies aangebracht door een robot met zes assen waarna ze het shield erop plaatsen, ook wel windshield technologie.

Karakter en kracht
De bril straalt karakter en kracht uit, weerspiegeld in de materialen en de ongewone productiebenadering. Het frame is gemaakt van 100% titanium en het shield van polycarbonaat met een zilverkleurige spiegelcoating. De slanke lijnen, doorlopende mirror lens in combinatie met het titanium maakt het montuur tijdloos.

Gelimiteerde brillencollectie
Wereldwijd zijn er slechts 911 exemplaren beschikbaar van deze Iconic. Met enige trots mogen wij er 10 aan onze collectie toevoegen. De Glued Visor behoord tot de Gold-categorie van de Iconics. Voor deze exclusieve bril is een speciale giftbox ontworpen.

Ontdek hier meer over The Glued Visor!