Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 20.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Wij vragen u om voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen
  • Wilt u contactlenzen afwisselen met een bril? De kans is groot dat de sterkte voor beide anders is. Dit verschil wordt veroorzaakt doordat brillenglazen iets van de ogen afstaan en contactlenzen op het oog zitten. U kunt dus niet zomaar contactlenzen bestellen en daarbij de sterkte van uw brillenglazen doorgeven of andersom.
  • De contactlenshouder dient u om hygiënische redenen 1 keer in de 3 maanden te vervangen.
  • Spoel uw contactlenzen of de contactlenshouder nooit af met water. Kraanwater bevat bacteriën die schadelijk zijn voor uw ogen. Als u veel onderweg bent kunt u een kleiner flesje lenzenvloeistof meenemen.
  • Zwemmen kunt u het beste zonder contactlenzen. Mocht u echt niets zien zonder contactlenzen dan adviseren wij om met daglenzen te zwemmen. Deze lenzen dient u na het zwemmen weg te gooien. Zo is de kans op infecties het kleinst. Het is ook mogelijk om een duikbril op sterkte te laten maken.
  • Het is belangrijk om harde lenzen maandelijks intensief te reinigen. Hiervoor kunt u bij ons speciale vloeistof kopen.
  • Wij nodigen u jaarlijks uit voor een OCT-scan. Deze scan laat ons een dwarsdoorsnede van uw netvlies zien. Op deze manier kunnen wij de gezondheid van uw ogen bepalen en eventuele oogaandoeningen in een vroeg stadium signaleren.
  • U kunt via de online agenda op onze website makkelijk en snel een afspraak maken voor een contactlenscontrole. Per e-mail krijgt u een bevestiging van de gemaakte afspraak.


ACTIE
U KRIJGT NU DE MOGELIJKHEID OM DAGLENZEN GRATIS TE PROBEREN.
CONTACTLENZEN ZIJN IN SOMMIGE SITUATIES NU EENMAAL HANDIGER EN COMFORTABELER, BIJVOORBEELD TIJDENS HET SPORTEN. MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS AANMETING, BEL NAAR 046-4513058.