Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 20.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Wij vragen u om voor uw en onze veiligheid een mondkapje te dragen bij het bezoeken van onze winkel.
Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

THOMAS EN PAUL, AL JAREN IN HET VAK ÉN WERKZAAM BIJ GIJSEN OPTIEK. VAAK ZIJN ZIJ TE VINDEN IN HET ATELIER, WAAR DE BRILLENGLAZEN WORDEN GESLEPEN, IN HET MONTUUR WORDEN GEMONTEERD EN BRILLEN WORDEN GEREPAREERD.

Door hun collega’s worden Thomas en Paul technische alleskunners genoemd. Brillen worden door hun technische handen vakkundig gerepareerd. Daar is veel concentratie bij nodig, maar gelukkig is er ook tijd voor een grapje tussendoor. Als Thomas en Paul eenmaal beginnen met grappen vliegen de oneliners je binnen de kortste keren om de oren. Het liefst in het Duits, de moedertaal van Thomas. En hoewel Paul bij de klanten ook wel bekend staat als ‘dae van Remunj’, met dito accent, heeft hij het Duits ook zeer goed onder de knie. Het handwerk en werken met uitdagende brillen van exclusieve materialen vinden zij het allermooiste aan
het vak. Bij exclusieve materialen kunt u denken aan hout, steen, 3D geprint, titanium, hoorn, carbon fibre en goud. Eigenlijk alles wat afwijkt van de standaard.

‘Nee’ komt niet voor in hun woordenboek, ze zijn altijd bereid om collega’s te helpen. Met nóg een kopje koffie op kan die ene vraag er ook nog wel bij. Ook voor klanten staan zij altijd klaar. Met deskundig advies en een flinke dosis vakkennis worden de klanten uitgebreid geïnformeerd. Want hoewel zij regelmatig achter de schermen aan het werk zijn, treft u ze ook vaak genoeg in de winkel. Het uitzoeken van een mooi montuur, het uitvoeren van oogmetingen en advisering over alle mogelijkheden wat betreft brillenglazen, ook dat hoort bij hun werkzaamheden.

Kortom; twee harde werkers met een flinke dosis humor. Schroomt u niet om ze te vragen u te helpen. Misschien krijgt u er zelfs een typisch Thomas en Paul grapje bij.