Gijsen Zien & Horen

De pilotenbril is een klassieker die niet meer weg te denken is. De klassieke druppelvorm met dubbele neusbrug is nog steeds razend populair, zowel bij mannen als vrouwen. Stoer, onafhankelijk en zelfbewust, helemaal in een grotere uitvoering.

Invloeden van vroeger zien we niet alleen terug in de mode, maar ook in de monturencollecties. Zoals de charmante cat-eye bril, maar dan in een formaatje XL. De vorm is minder excentriek en minder gestileerd voor meer draagbaarheid.
Ook de grote hoekige vormen van vroeger komen terug. Van verfijnd tot uitgesproken, zoals zeshoekig of achthoekig. Durft u?

We zien steeds meer aandacht voor monturen van stainless steel en het ultralichte titanium. Ze nemen de plaats in van het populaire acetaat kunststof en maken het dragen van een oversized montuur een stuk comfortabeler. Buiten de vertrouwde materialen kiest u nu ook voor brillen uit hout, hoorn en zelfs steen.

Brillenglazen met een verfijnde soft-tone kleur

In Italiƫ weten ze wat mode is, ook op het gebied van brillen en in dit geval brillenglazen. Glasleverancier HOYA heeft een nieuwe brillenglazen lijn ontwikkelt in verfijnde soft-tone kleuren. Soms geschikt als zonneglas, soms om uw dagelijkse bril een extra accent te geven. Licht genoeg om uw ogen toch goed te kunnen zien en perfect aanvullend op oog make-up en de kleding die u draagt. Keuze genoeg, durft u?