Gijsen Optiek

Gijsen Optiek is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Een aantal weken geleden hebben wij u geïnformeerd over de maatregelen die wij hebben genomen om de gezondheidsrisico's voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken. Inmiddels hebben wij het werken met deze aanpassingen een aantal weken kunnen ervaren en waar nodig nog meer maatregelen genomen of deze aangepast. Dat zorgt ervoor dat wij volledig zijn ingericht op het werken op 1,5 meter afstand.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.30 uur t/m 18.00 uur. Donderdagavond is tijdelijk geen koopavond.

Op zaterdag zijn wij geopend van 9.30 uur t/m 17.00 uur.

Aanpassingen in de winkel

Door de gestelde richtlijnen hebben wij de werkwijze bij bijvoorbeeld het uitvoeren van een oogmeting of optometrisch onderzoek aangepast. We kunnen op deze manier werken zonder in direct contact met u te komen. Ondanks deze aanpassingen kunnen wij wel de kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent.

Bezorgservice

Bent u door ons gebeld omdat uw bestelling klaarligt, maar komt u liever niet naar onze winkel? Wij kunnen producten in de 046-regio ook kosteloos thuisbezorgen. Onze medewerkers zullen niet naar binnen komen maar buiten op gepaste afstand blijven staan. Brillen bij- en afstellen is daarom buiten onze zaak niet uitvoerbaar. Voor betalingen zullen zij over een pinautomaat beschikken. Contant betalen is niet mogelijk bij bezorging. Buiten de 046-regio zullen wij de producten indien gewenst opsturen.

Bedankt voor uw vertrouwen!

De afgelopen weken hebben velen ons nog steeds weten te vinden voor de aankoop van een correctiebril, zonnebril of contactlenzen. Daarnaast is er veelvuldig gebruik gemaakt van onze bezorgservice.
We willen u hartelijk danken voor het vertrouwen dat u, ook in deze uitzonderlijke tijd, in ons heeft.

We hopen u snel weer te mogen ontmoeten in onze winkel en wensen u een goede gezondheid toe.

Familie Gijsen en alle medewerkers van ons team