Gijsen Zien & Horen

Porsche Design

10 april 2019

Eind januari is het allernieuwste ontwerp van Porsche Design Eyewear, The Glued Visor (P’8664), gepresenteerd op de beurs in München. Studio F.A. Porsche en Rodenstock hebben vier jaar gewerkt aan deze exclusieve Iconic én is nu al bekroond met de German Design Award 2019.

Lees verder

Trends

7 april 2019

Trends volgen elkaar in snel tempo op. Wat is hip and happening in de wereld van de oogmode?

Lees verder

Column Jeanine

6 april 2019

Grote kans dat je mij misschien herkent.

Ik ben dat kleine vrouwtje die je wel vaker ziet rondrennen bij Gijsen Optiek. Mijn naam is Jeanine Netto, ik ben getrouwd met Arie en samen zijn wij super trots op onze zoon Dorthijs.

Lees verder

Een historie om trots op te zijn

29 september 2018

U heeft al uitgebreid kunnen lezen over de historie van Gijsen Optiek. Nog eenmaal kijken we 65 jaar terug in de tijd.

Lees verder

Orthoptie

29 september 2018

Met welke klachten kun je terecht bij onze orthoptist? Hoe verloopt het onderzoek, de verdere behandeling en wat is het resultaat?

Lees verder

Ooglaseren

29 september 2018

Het laseren van uw ogen kan best een spannende gebeurtenis zijn. We hebben twee klanten gevraagd naar hun ervaringen. Hoe is het traject verlopen en zijn zij tevreden met het resultaat?

Lees verder

Over het optiekvak van vroeger en nu

23 juni 2018

Het is u vast niet ontgaan dat wij dit jaar ons 65-jarig jubileum vieren. Paul Gijsen, die de eerste zaak van Gijsen Optiek in 1953 opende op de Steenweg heeft de liefde voor de optiek doorgegeven aan de volgende twee generaties.

Lees verder

65 jaar geleden opende de winkel aan de Steenweg

7 mei 2018

Aan de Steenweg, in twee voorkamers van een woonhuis, verkocht en repareerde Paul Gijsen brillen. Dat is inmiddels 65 jaar geleden, in 1953.

Lees verder