Gijsen Optiek

Gijsen Optiek is voor u geopend, wij helpen u graag!
Onze aangepaste openingstijden zijn:
dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

voorwoord

Het jaar 2018 staat in het teken van het 65-jarig bestaan van Gijsen Optiek. Een bijzondere mijlpaal waar we het hele jaar aandacht aan zullen besteden. Het begon 65 jaar geleden in twee voorkamers van een woonhuis en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van oogzorg. Ter ere van ons jubileum is deze Gijsen Gazet ontwikkeld. In de winkel kunt u de tentoonstelling in onze pop-up store bezoeken, zeker de moeite waard!

In deze eerste editie van de Gijsen Gazet nemen we u mee terug naar de jaren 50 van de vorige eeuw. Het ontstaan van Gijsen Optiek en de veranderingen en ontwikkelingen die sindsdien hebben plaatsgevonden. Nieuwe technieken worden gecombineerd met montuurvormen die geïnspireerd zijn op de jaren 50, 60 en 70. Niet alleen wij kijken terug naar 65 jaar geleden, ook de huidige oogmode doet hier aan mee.

We willen graag iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, heeft bijgedragen aan deze Gijsen Gazet. Daarnaast willen wij onze klanten bedanken voor hun vertrouwen. We hopen u snel weer te mogen begroeten in onze winkel.

65 jaar geleden opende de winkel aan de Steenweg

“Een zaak waar U graag terug komt omdat U er zo prettig bent bediend.”

Aan de Steenweg, in twee voorkamers van een woonhuis, verkocht en repareerde Paul Gijsen brillen. Dat is inmiddels 65 jaar geleden, in 1953. Op 1 februari 1953 zou de winkel openen. Vlak voor carnaval, want dan sneuvelen nog wel eens brillen. Echter kwam op 1 februari de watersnoodramp waardoor carnaval niet doorging en ook de winkel later opende. Een jaar later werd de optiek uitgebreid met fotocamera’s, filmcamera’s en toebehoren. De voormalige woonkamer van het huis werd de werkplaats waar brillen werden gerepareerd en foto’s afgedrukt.

De nieuwe zonnebrillencollectie

De trends van dit seizoen

Trends van jaren geleden dienen nog steeds als inspiratie voor de huidige zonnebrillencollecties. Denk bijvoorbeeld aan de vlinderzonnebril en ronde brillen uit de jaren 50, 60 en 70.

Ook dit seizoen vindt u bij ons zonnebrillen in de winkel die veel weg hebben van de vroegere iconen, maar dan in een modern jasje. Spiegelende glazen zijn dit seizoen zeker niet te missen. Deze glazen zorgen voor een stoere, sportieve look, zeker als je deze combineert met een montuur met dubbele neusbrug of een pilotenbril.

De monturen zijn veelal gemaakt van lichtgewicht metaal, dat zorgt voor een prettig draagcomfort.

De afgelopen maanden zijn de nieuwe collecties zonnebrillen ingekocht. Kom gerust langs om de nieuwe modellen van onder andere DITA, Chanel, Ray-Ban en Chloé te passen.

Kom langs in onze winkel

Artdirector & fotograaf: Kim Booij Photography – kimbooij.nl | Fotograaf interieur: STUDIO Sid – studiosid.nl | Verspreiding: postnl | Grafische vormgeving: StudioMarq – studiomarq.nl Hairstyling: Bie Bibi – biebibi.nl | Visagie: Veronique Castermans | Styling & kleding: FEE Collective – feecollective.com | Kleding: Senza Dubbio – jachtkleding-online.nl

Fotolocaties: Bibliotheek Ligne – dedomijnen.nl/bibliotheek | Coffee Mundo The Library – coffeemundo.com | Hotel Merici – hotelmerici.nl | Restaurant De Apotheek – restaurant-apotheek.nl