Gijsen Zien & Horen

Bij aankoop van een hippe kinderbril maken wij een foto van je en word je misschien wel onze nieuwe Kinderbrillenkampioen! Nodig zoveel mogelijk familie, vrienden en bekenden uit om via onze website te stemmen op je foto. Onze nieuwe Kinderbrillenkampioen wordt ieder kwartaal bekend gemaakt en krijgt een leuk cadeau van ons.

Deelnemers

Anouk Schmeitz

April Lejeune

Chad Lejeune

Lieke Bogels

Junayd Zentveld

Imke Frusch

Loes Timmermans

Raf te Brinke

Quinn Franssen

Chavez Taskiran

Beau Kusters

Fien Wolters

Tessa Hollewijn

Alex Counen

Deelnamevoorwaarden

Alle kinderen tot en met 12 jaar mogen meedoen, mits de bril is gekocht bij Gijsen Optiek. Elke deelnemer staat precies 90 dagen verkiesbaar op de kandidatenlijst. Aan het einde van de stemperiode zal de kandidaat met de meeste stemmen als “kwartaal kampioen” op deze pagina bekend worden gemaakt.

U stemt met uw e-mailadres, per e-mailadres maar één keer op een deelnemer gestemd worden. De stemprocedure is geheel geautomatiseerd, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Een eenmaal uitgebrachte stem kan niet meer teruggedraaid worden.

Elke kandidaat gaat ermee akkoord, dat zijn/haar foto met naam op deze website wordt gepubliceerd. De foto’s blijven eigendom van Gijsen Optiek en mogen voor reclame doeleinden worden gebruikt.