Laseren

Goed zicht zonder bril of lenzen? Ook daarvoor kunt u terecht bij Gijsen Optiek.

Sinds 2009 zijn wij Eyescan premium partner, dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor advies, onderzoek en begeleiding voor een ooglaserbehandeling of een implantlens.

Wij hebben gekozen voor Eyescan, omdat wij alleen het beste met onze klanten voor hebben. Eyescan is door de consumentenbond getest als een van de beste ooglaserklinieken.

Of Uw ogen in aanmerking komen voor brilvervangende chirurgie hangt af van diverse factoren. Denk dan aan leeftijd, bouw van uw oog en uiteraard de sterkte van uw ogen. Ook is het belangrijk om te kijken naar wat uw hobby`s zijn en of er specifieke wensen zijn qua kijken. Zo wordt er samen met u gekeken naar de meest optimale behandeling voor uw ogen.

Om u dit beste advies te geven dient er een uitgebreid vooronderzoek plaats te vinden met een van onze optometristen. U krijgt dan direct te horen welke behandeling het best bij u past.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of een implantlens? Neem dan contact met ons en maak een afspraak voor een Quickscan of een Fullscan.