Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Goed zicht zonder bril of lenzen? Wij kunnen onderzoeken of uw ogen in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling of implantlens. Of u in aanmerking komt is afhankelijk van een aantal factoren zoals leeftijd, bouw van uw oog en de sterkte van uw ogen.

Sinds 2009 zijn wij Eyescan premium partner. Eyescan is door de consumentenbond getest als een van de beste ooglaserklinieken. Als premium partner kunt u bij ons terecht voor advies, onderzoek en begeleiding voor een ooglaserbehandeling of een implantlens.

Overweegt u een laserbehandeling of een lensimplantatie? Maak gerust een afspraak voor een quick- of fullscan.


De ervaring van onze klanten
Het laseren van uw ogen kan best een spannende gebeurtenis zijn. We hebben twee klanten gevraagd naar hun ervaringen. Hoe is het traject verlopen en zijn zij tevreden met het resultaat?

“Nadat mijn man zijn ogen heeft laten laseren, heb ik zelf ook besloten het eindelijk te laten doen. Ik heb meer dan 15 jaar lenzen gedragen en wilde er gewoon vanaf. De gedachte dat er aan mijn ogen gelaserd werd vond ik doodeng. Ik heb dit bij Gijsen Optiek besproken. Mijn zorgen werden gelijk serieus genomen en ik werd gerustgesteld. De duidelijke uitleg en het feit dat je weet dat je binnen enkele seconden weer uit de operatiekamer bent, hebben mij over de drempel geholpen. Ik kon al op korte termijn bij de ooglaserkliniek terecht en de uitgebreide vooronderzoeken waren erg fijn en duidelijk. De operatie verliep super. Voordat je het wist, stond je alweer buiten. Ik zag vanaf de eerste minuut weer scherp en zou het echt iedereen aanraden.”

Mevrouw Quindt-Scheppers – Heerlen

“Al jaren was ik aan het twijfelen om een laserbehandeling te laten doen. Via Gijsen Optiek kreeg ik een uitnodiging voor een informatieochtend over ooglaserbehandelingen. Tijdens deze ochtend kon je een Quickscan laten uitvoeren, om te kijken of je ogen geschikt zijn voor de behandelingen. Mijn ogen waren geschikt en er is meteen een afspraak gemaakt om een Fullscan te laten uitvoeren. Binnen een week werd ik door Gijsen Optiek volledig gecontroleerd en getest en werden de verschillende behandelmethodes besproken. Hierna moest ik naar Eyescan in Utrecht toe voor controle door de oogarts die de behandeling ging uitvoeren. Hier kreeg ik het definitieve groene licht voor de behandeling. Twee weken later was het zover, de dag van de behandeling. Na de behandeling was het zicht “mistig”, maar tijdens de weg terug naar huis en in de avond werd het zicht steeds beter. De dag na de behandeling moest ik bij Gijsen Optiek op controle. De ogen werden gemeten en ik had een gezichtsvermogen van 110%. Na een week vond de volgende controle plaats en het zicht was nog beter, 150% tot 200%. Beter dan ik had met lenzen, dus voor mij is de behandeling geslaagd!
Voor mensen die twijfelen zou ik zeggen; maak een afspraak voor de Quickscan en laat je door Gijsen Optiek inlichten over de mogelijkheden!”

De heer Streukens - Sittard

Bel voor een afspraak 046-451 3058