Gijsen Optiek

Gijsen Optiek is voor u geopend, wij helpen u graag!
Onze aangepaste openingstijden zijn:
dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

1 | Bij een van onze contactlensspecialisten wordt een afspraak ingepland voor de aanmeting. Tijdens deze afspraak van drie kwartier wordt gekeken of de ogen geschikt zijn voor contactlenzen en welke sterkte u nodig heeft.
2
| Tijdens deze afspraak wordt ook gekeken welke soort lenzen het meest geschikt is voor uw ogen, maar ook voor uw gebruikssituatie. Zijn dat daglenzen, 2 weken lenzen, maandlenzen, maatwerklenzen of misschien wel nachtlenzen? Of sluiten harde lenzen beter aan bij uw wensen? Samen met de contactlensspecialist wordt een keuze gemaakt.
3
| Het type lenzen is uitgekozen en de juiste sterkte is gemeten. De lenzen zullen nu besteld worden.
4
| U krijgt bericht van ons zodra de lenzen klaarliggen om afgehaald te worden. Er wordt een afspraak met u ingepland bij de contactlensspecialist. Deze zal de lenzen bij u indoen en controleren of de lens goed op het oog zit.
5
| Op onze lenzenafdeling is een speciale ruimte ingericht waar u kunt oefenen met het inzetten en uithalen van de contactlenzen. Deze ruimte is voorzien van veel spiegels waardoor u vanuit verschillende hoeken goed kunt zien wat u doet. Ook krijgt u een instructie over het veilig en hygiënisch bewaren en schoonmaken van de contactlenzen.
6
| Er wordt een controleafspraak met u ingepland. U komt naar deze afspraak toe met de contactlenzen in. Onze contactlensspecialist meet uw ogen terwijl u de lenzen in heeft. Op deze manier wordt duidelijk of het zicht optimaal is. Daarnaast wordt de proefperiode met u besproken. Hoe gaat het met het inzetten en uithalen van de lenzen? Voelen de lenzen prettig aan of heeft u klachten?
7
| Indien de proefperiode goed is bevallen en uit de meting blijkt dat uw zicht optimaal is wordt er een pakket besteld waarmee u langere tijd vooruit kunt. Mocht er toch nog iets aan de sterkte
worden aangepast of voor een ander type lens worden gekozen, dan krijgt u opnieuw proeflenzen mee en wordt er weer een nieuwe controleafspraak met u ingepland.

Bel voor een afspraak of kom bij ons langs