Gijsen Optiek

Gijsen Optiek is voor u geopend, wij helpen u graag!
Onze aangepaste openingstijden zijn:
dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Silhouette staat bekend om haar randloze, schroefloze en scharnierloze brillen. De vederlichte monturen zorgen voor een uitmuntend draagcomfort. Ook bij de zonnebrillenlijn van Silhouette is dit het geval. Door het stijlvolle design zijn de Silhouette zonnebrillen een plaatje om te zien. De glazen maken de kleuren mooi helder. Kiest u voor de gepolariseerde glazen, dan heeft u geen last meer van hinderlijke schitteringen. In onze collectie hebben wij zowel dames als heren zonnebrillen van Silhouette opgenomen.

DITA-Lancier, de ultieme brillenlijn voor mannen. Stoere titanium frames met speciale glazen voor het beste zicht in het verkeer, op het water en in de lucht. Max Verstappen draagt dit seizoen een zonnebril uit de DITA-Lancier collectie. Het nieuwe merk DITA-Lancier biedt drie typen glazen: ‘Land’, ‘Sea’ en ‘Air’. Deze glazen hebben allen andere eigenschappen. Zo kijken de gepolariseerde ‘Land’ glazen erg fijn in het verkeer. Het vermindert hinderlijke schitteringen, maar zorgt er toch voor dat de instrumenten op het dashboard goed leesbaar blijven. Dat komt doordat de glazen niet helemaal, maar half gepolariseerd zijn. Het zal u niet verbazen dat Max Verstappen een DITALancier zonnebril met dit type glazen draagt. De ‘Sea’ glazen zijn de best gepolariseerde brillenglazen waardoor u met ongekende helderheid kunt kijken op bijvoorbeeld het open water. De ‘Air’ glazen zijn niet gepolariseerd, maar verbeteren wel het contrast en de kleur voor maximale visuele precisie en minimale vervorming.

Etnia Barcelona staat bekend om haar kleurrijke, eigentijdse brillen met een retro twist. Deze combinatie maakt dat deze brillen echte eyecatchers zijn. De brillen zijn gemaakt van natuurlijk acetaat. Dit materiaal staat bekend om het draagcomfort en buigzaamheid. De gepolariseerde glazen zorgen voor heldere kleuren en nemen hinderlijke schitteringen weg. Daarnaast zijn de glazen fotochromatisch. Dat betekent dat zij vanzelf donkerder worden, bij blootstelling aan UV-straling. In onze collectie hebben wij zowel dames als heren zonnebrillen van Etnia Barcelona opgenomen.

ZOMERTIP: EEN LEESZONNEBRIL OF RESERVE (ZONNE)BRIL VOOR OP VAKANTIE?
VOOR €98,- HEEFT U AL EEN NINA&MAX (ZONNE)BRIL OP STERKTE!