Gijsen

Gijsen is voor u geopend, wij helpen u graag!
Wij zijn op de reguliere tijden geopend:
dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, zaterdag 9.30 - 17.00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

Al bijna 18 jaar één van de gezichten van Gijsen Optiek.

Mijn naam is Roy. Ik ben die kale die geregeld langs komt gezoefd, op de wielrenfiets het liefst. 's Ochtends doorkruis ik in rap tempo Zuid-Limburg op weg naar het Tempelplein. Ik woon samen met mijn vriendin Sanne en sinds 10 maanden zijn we de trotse ouders van zoon Morris.

Mijn collega’s treffen mij vóór openingstijd van de winkel regelmatig in wielrenkleding aan terwijl ik alvast een aantal e-mails wegwerk. Daarna snel douchen zodat ik om half 10 fris en fruitig voor u klaar sta. Stil zitten? Dat is niets voor mij.

In 2001, toen ik nog wilde haren had, ben ik als jochie van 18 begonnen met de opleiding Optometrie in Utrecht en gelijktijdig als zaterdaghulp bij Gijsen Optiek.
In 2008 ben ik afgestudeerd als optometrist en sindsdien continu bezig om de nieuwste innovaties en specialisaties te meesteren. Zodoende ben ik gespecialiseerd in refractie-chirurgie en het aanmeten van diverse soorten contactlenzen en de nieuwste soorten brillenglazen. Naast dat ik zelf graag sportief bezig ben weet ik ook van alles te vertellen over sportbrillen en deel deze kennis graag met klanten.

Het leuke en uitdagende aan mijn werk is, dat sommige klanten ten einde raad zijn en dat ik dan mag gaan kijken, en samen met de klant beslissen, waar er nog winst te behalen valt. De variatie tussen brillen, contactlenzen en optometrie doet het hem voor mij. Als persoon beschouw ik mezelf als recht door zee, geen doekjes erom winden, gewoon gaan. Zo wil ik zelf namelijk ook behandeld worden. Collega’s beamen dat. Duidelijk en direct, zo is Roy. En er is nog iets dat echt Roy is: Klanten worden standaard enthousiast uit de wachtruimte gehaald met de woorden: “v’r kenne aan de sjlaag!”.

Wellicht zie ik u in de toekomst en “kenne v’r aan de sjlaag”!

Roy