Gijsen Optiek

Gijsen Optiek is voor u geopend, wij helpen u graag!
Onze aangepaste openingstijden zijn:
dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur.

Om de gezondheidsrisico ‘s voor u en onze medewerkers zo veel mogelijk te beperken hebben wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, de nodige maatregelen getroffen. Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft,
bel ons dan even om deze te verzetten: 046-4513058.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Gijsen Zien & Horen

voorwoord

Het hele jaar hebben wij aandacht besteed aan ons 65-jarig bestaan. We hebben onder andere drie edities van de Gijsen Gazet uitgebracht. We willen graag iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan de Gijsen Gazet.

In deze najaarseditie ging de aandacht onder andere uit naar ooglaseren en implantlenzen. Wist u dat u voor de vooronderzoeken en nacontroles bij ons terecht kunt? We zijn namelijk geregistreerd als Eyescan Onderzoekscentrum. Twee klanten hebben onlangs hun ogen laten laseren en vertellen over hun ervaringen. We laten ook een klant aan het woord die in

behandeling is geweest bij onze orthoptist. Welke klachten waren er en hoe is de behandeling verlopen?
We informeren u ook graag over speciale brillenglazen. Nu de herfst is begonnen kunnen de veranderende weersomstandigheden uw zicht negatief beïnvloeden. Dat is goed te verhelpen met glazen die het kijkcomfort in het verkeer verbeteren. Ook kunnen wij brillenglazen aanbieden die uw ogen helpen te ontspannen en ondersteunen tijdens het kijken op een beeldscherm. Tegenwoordig kijken we veel naar digitale schermen, tot wel 10 uur per dag! Hierdoor kunnen oogklachten ontstaan die te voorkomen zijn met deze speciale brillenglazen.

Een historie om trots op te zijn

Nog eenmaal kijken we 65 jaar terug in de tijd

In de vorige twee edities van de Gijsen Gazet heeft u over de historie van Gijsen Optiek kunnen lezen. Hoe het 65 jaar geleden begon in twee voorkamers van een woonhuis aan de Steenweg, waar Paul Gijsen brillen verkocht en repareerde.

Een jaar na de opening werd de optiek uitgebreid met fotocamera’s, filmcamera’s en toebehoren. De voormalige woonkamer van het huis werd de werkplaats waar brillen werden gerepareerd en foto’s afgedrukt. De winkel aan de Steenweg werd grondig verbouwd en de collectie monturen flink uitgebreid.

Vulkani
Vulkani
J.F. Rey
J.F. Rey

Orthoptie

Een specialisme in de oogheelkunde

Een orthoptist is verantwoordelijk voor een specifiek gedeelte van de oogheelkunde. Denk hierbij aan onderzoeken en behandeling van klachten op het gebied van scheelzien, een lui oog en specifieke hoofdpijn- en leesklachten. We maken onderscheid tussen orthoptische onderzoeken bij kinderen en volwassenen.

Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Klik op de link.

Ooglaseren en implantlenzen

Er gaat een wereld voor je open

Perfect zien zonder bril of lenzen? Heeft u wel eens nagedacht over ooglaseren of implantlenzen? Gijsen Optiek is geregistreerd als Eyescan Onderzoekcentrum. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor vooronderzoeken en nacontroles.

Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Klik op de link.

Artdirector & fotograaf: Kim Booij Photography – kimbooij.nl | Fotograaf interieur: STUDIO Sid – studiosid.nl | Grafische vormgeving: StudioMarq – studiomarq.nl Hairstyling: Bie Bibi – biebibi.nl | Visagie: Veronique Castermans | Styling & kleding: FEE Collective – feecollective.com | Kleding: Senza Dubbio – jachtkleding-online.nl | Verspreiding: postnl

Fotolocaties: Bibliotheek Ligne – dedomijnen.nl/bibliotheek | Coffee Mundo The Library – coffeemundo.com | Hotel Merici – hotelmerici.nl | Restaurant De Apotheek – restaurant-apotheek.nl